Home
Instagram
Tumblr
About + Contact
art director
Fondation Louis Vuitton Visual identity The starting point for this work was the architecture of the building itself and its placement: situated in the middle of the Bois de Boulogne it's meant to interact with its surrounding. Looking heavy from the outside it looks and feels light and airy from the inside. Its complex leaf-like structure gives an impression of not being completely cut-out of the exterior, the light enters the building from many points in each room. So the identity is inspired by the light, its dispersion and movement in the building. It’s blurry, light, flexible and in the constant movement. It’s meant to be projected on the walls inside of the building - in the exhibition rooms, constantly changing. This simple approach gives many possibilities to design each exhibition differently and gives an opportunity to explore new ways of art curation. May 2015